Tabiat Eczanesinden Sağlıklı Yaşama Konulu Panel

Ecczacılık Bayramı etkinlikleri kapsamında Fakültemizde Tabiat Eczanesinden Sağlıklı Yaşama konulu bir panel düzenlendi. 11 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenen ve Sayın Emine Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla onurlandırdığı etkinliğin panelistleri Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalından Prof. Dr. Bilge Şener ile Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakonozi Anabililm Dalı Başkanı Prof. Dr. Leyla Bitiş idi. Emine Erdoğan, konuşmasında bitkisel tedavi konusunda daha bilinçli olunması gerektiğini ve eczacılık fakültelerine de önemli görevler düştüğünü belirterek, bu alanda sürdürülen çalışmalardan söz etti. Fitoterapi eğitiminin önemini de vurgulayan Sayırn Erdoğan'a Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Emin Arat tarafından bir plaket takdim edildi. Moderatörlüğünü Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag'ın yaptığı panlede değerli konuşmacılar bitkisel tedavi ile bilimsel gerçekleri izleyicilerle paylaştılar.

Etkinlik çeşitli haber kanallarında da yer buldu, aşağıda bazı sayfaların linkleri yer almaktadır.

Habertürk

Star

T.C. Cumhurbaşkanlığı Resmi Web Sitesi

Marmara Üniversitesi

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.05.2015 09:33:33 tarihinde güncellenmiştir.