"Eczane Teknisyeni Eğitimi MÜSEM Sertifikasyonu NOVİMEDYA İşbirliği Protokol Töreni"

M.Ü.Eczacılık Fakültesi, NOVİMEDYA ve MÜSEM arasında “Eczane Teknisyenliği Profesyonel Sertifika Programı Eğitimi” ile ilgili Eğitim Sözleşmesi 28/10/2016 tarihinde Fakültemizin Prof.Mustafa Nevzat Pısak Konferans Salonu’nda imzalanmıştır.

Protokol öncesinde Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel yaptığı açılış konuşmasında; Fakültemizin 2015 ve 2016 yılında MÜSEM kapsamında, meslek örgütleri ve İlaç Endüstrisi ile yapmış oldukları eğitimlerden bahsederek, yeni imzalanan eğitim sözleşmesi ile de Eczane teknisyenlerinin mesleki gelişimlerinin hedeflendiğini belirtmiştir.

NOVİMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Öztürk, Eczacı dergisi ve Bizim Eczacı dergisi’nin yer aldığı NOVİMEDYA grubu olarak Altın Havan Ödülleri, PharmaSea Kongresi gibi eğitim konusunda yapmış oldukları faaliyetlerine  “Eczane Teknisyeni Eğitimi” ile devam ederek, akredite olmuş kurumsal M.Ü.Eczacılık Fakültesi ile böyle bir işbirliğine girmekten mutluluk duyduğunu ifade etmiştir.

MÜSEM Başkanı Prof.Dr.Ahmet Yılmaz da, MÜSEM olarak pek çok önemli projelere imza attıklarını, yeni yapılan sözleşme ile eczanelerde çalışan teknisyenlere verilecek eğitimin çok önemli olduğunu, 2015 ve 2016 yıllarında MÜSEM’in sağlık alanındaki projelerde Eczacılık Fakültesinin önemli katkısı olduğunu belirtmiş ve  bu konudan dolayı da Fakülte Dekanına ve öğretim üyelerine teşekkür etmiştir.

Programı organize eden Ecz.Taner Döven’de M.Ü.Eczacılık Fakültesi mezuniyeti sonrası, ilaç sanayi ve eczane eczacısı olarak iş alanlarında yer aldığını, ihtiyaçların neler olduğunu gözlemlediğini ve bu ihtiyaca bağlı olarak da bir eğitim programı düzenlenmesinin gerekliliklerinden bahsetmiştir. Törende konuşmacılar,  emeği geçen Fakülte Dekanına, NOVİMEDYA yönetim kurulu başkanına, MÜSEM başkanına, Ecz.Taner Döven’e, eğitimi verecek öğretim üyelerine ve koordinatörlere teşekkürlerini ifade etmişlerdir.


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 01.11.2016 20:42:02 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM