Servier İlaç'tan Öğrencilerimize Kariyer Planlama Etkinliği

Fakültemiz Tanıtım Koordinatörlüğü'nün katkılarıyla 4 Mayıs 2017 tarihinde 12.00-13.00 saatleri arasında öğrencilerimizin kariyer planlamalarında bir fikir oluşturmak amacıyla, 1999 dönem mezunumuz Servier İlaç Ekip Satış Müdürü Ecz. Serkan KUŞÇU ve 2016 Mezunlarımızdan yine aynı firmada Onkoloji  Medikal İşler – Yönetici Eğitim Programı kapsamında  eğitim gören Ecz. Berre Nur ALDEMİR tarafından Amfi 1'de bilgilendirme sunumları yapılmıştır.

Servier İlaç Firmasındaki staj ve iş imkanlarından,  kariyer fırsatlarından bahsedilen sunumlardan sonra öğrencilerimiz mezunlarımıza merak ettikleri soruları yöneltmişlerdir. Etkinliğin sonunda Dekanlığımız adına, sunum yapan Sayın Kuşcu ve Aldemir'e teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 05.05.2017 09:19:58 tarihinde güncellenmiştir.