Abbott Moleküler Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Ülke Müdürü Ayşegül İmil Kader, Kariyer Günleri Kapsamında Fakültemizdeydi

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında 1991 yılı mezunlarımızdan Abbott Moleküler Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Ülke Müdürü Ayşegül İmil Kader ²Endüstride Eczacı² konulu sunumunu 19 Nisan 2018 tarihinde fakültemizde gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimize endüstri eczacılığı ile ilgili detaylı bilgiler veren Sayın Kader'e sunum sonunda teşekkür belgesini Fakülte Dekanımız ve aynı zamanda Mezunlar Derneği Başkanı Prof.Dr.Ş. Güniz Küçükgüzel takdim etmiştir. Katkılarından dolayı değerli mezunumuza teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 20.04.2018 09:26:24 tarihinde güncellenmiştir.