Elsevier'den "En iyisini en hızlı sen araştır bul-oku-yaz, peki nasıl?" sunumu

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği’nin düzenlediği Kariyer Günleri’nin üçüncüsü 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Derslik-1’de gerçekleştirildi. Elsevier Türkiye-Katar-Birleşik Arap Emirlikleri Müşteri Danışmanı Saide Sak tarafından yapılan “En iyisini en hızlı sen araştır bul-oku-yaz, peki nasıl?” başlıklı sunuma öğrenciler ve akademisyenler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sunum kapsamında Mendeley, Scopus ve ScienceDirect veri tabanları hakkında detaylı bilgiler veren Sayın Sak’a sunum sonunda teşekkür belgesi takdim edildi. Değerli konuşmacımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 16.05.2018 08:37:51 tarihinde güncellenmiştir.