Mezunumuz Ecz. Erdem Girgin’in ‘Endüstride Eczacı Olmak’ başlıklı kariyer günü etkinliği

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen Kariyer Günleri’nin ikincisi 1991 yılı mezunlarımızdan Takeda İlaç Sağlık Ticaret A.Ş. İş Geliştirme ve Operasyon Direktörü Ecz. Erdem Girgin’in ‘Endüstride Eczacı Olmak’ başlıklı sunumu ile 26 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Sunumunda mezunlarımızın ilaç sektöründe yakalayabilecekleri kariyer fırsatlarından bahseden Sayın Girgin, kendi tecrübelerini de öğrencilerimiz ile paylaşmıştır. Sunumun ardından öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Sayın Girgin’e Fakülte Dekanımız ve aynı zamanda Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Başkanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Değerli mezunumuza katkılarından dolay teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 26.04.2018 16:37:31 tarihinde güncellenmiştir.