2014 Yılı Mezuniyet Töreni

M.Ü. Eczacılık Falkültesi 2014 Yılı mezunlarının diploma töreni Haydarpaşa Yerleşkesinden 23 Haziran 2014 tarihinde  saat 16.00’da yapıldı. Ünlü pianist Tuluyhan Uğurlu'nun yaklaşık yarım saatlik resitaliyle açılan törende sırasıyla dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, Mezunlar Derneği Başkanı Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel, öğrenci temsilcisi S. Aylin Korkusuz, fakülte birincimiz Didem Şahin ve ikincimiz Özben Akbulut birer konuşması yaptılar.

Birincimiz Didem Şahin'in kütüğe çivi çakmasının ardından ilk üç dereceye giren öğrencilerimize Didem Şahin, Özben Akbulut ve Alper Can'a dekanlığımızca alınan hediyeler ve çeşitli kurum ve kuruluşların hediyeleri takdim edildi. Daha sonra mezunlarımız mezuniyet belgelerini törene katılan öğretim üyelerinin elinden aldılar ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Elçioğlu’nun ettirdiği yeminle meslek hayatına ilk adımlarını atmış oldular. Tarihi binamızın orta bahçesinde devam eden tören akşam yemeği ikramının ardından pop konseriyle gece saat 21.30’da sona erdi.

Son iki senedir olduğu gibi mezunlarımıza diplomaları tören günü takdim edildi. Diplomaların Sağlık Bakanlığı’na tescil ettirilmesi için özveriyle Ankara’ya gidip gelen Mezuniyet Komisyonu Üyemiz Yrd.Doç.Dr. Rabia Oba’ya ve törenin hazırlanmasında emeği geçen komisyon üyelerine teşekkür ederiz. Ayrıca törenimize sağladıkları katkılardan dolayı Çaykur, Recordati İlaç, İstanbul Eczacı Odası ve Mezunlar Derneği'ne, mezuniyet balosu ve yıllık için yapmış oldukları değerli katkılardan dolayı İlko İlaç, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği, Onur Eczane Rasarım ve Bursa Ecza Koop'a teşekkürü bir borç biliriz. 

 

 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.07.2014 05:02:33 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM