MUPSA'dan Sosyal Sorumluluk ve Halk Sağlığı Projeleri

MUPSA 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

MUPSA etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.3 Aralık günü MUPSA Halk Sağlığı koordinatörü Furkan Kuznek ve halk sağlığı  takımı ile Dünya Engelliler Günü'ne farkındalık yaratmak adına tüm gün kısa bilgilerin yazdığı kol bantlarıyla okulda bulundular. Gün sonunda kampüsümüzün orta bahçesinde çektikleri fotoğraf herkes tarafından büyük ilgi gördü.

MUPSA Karanlıkta Diyalog'da

Dünya Engelliler Günü'nü takiben 6 Aralık Cumartesi günü fakültemizden 18 öğrencimiz Gayrettepe Metrosu'nda gerçekleşen Karanlıkta Diyalog etkinliğine katıldı. MUPSA Sosyal Aktivite Koordinatörü Alper Sal tarafından düzenlenen bu etkinlikte 1.5 saat boyunca görme engelliler sembolü olan beyaz baston ile gerçek bir empati yaşayan öğrencilerimiz keyifli ve duygusal anlar yaşadı.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 14.12.2014 15:10:57 tarihinde güncellenmiştir.