1990 Mezunları "Meslekte 25.yıl plaket töreni"ve Mezunlar Buluşması

Dernek Başkanı ve Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL , Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.İlkay KÜÇÜKGÜZEL’in de yer aldığı Fakülte 1990 Mezunlarının “Meslekte 25.yıl plaket töreni” M.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği tarafından Göztepe İSTEK Sosyal Tesislerinde  9 Ekim Cuma günü yapılmıştır. Törende Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uzm.Ecz. Belkıs ÜNVER’in yaptığı açılış konuşmasında derneğin kurulduğu günden bugüne derneğin yaptığı etinliklerden bahsetti. Fakülte Dekanı Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL ise 1990 mezunu olarak bu törende hem dekan, hem de 1990 mezunu olarak bulunmaktan heyecan duyduğunu, Fakültemizin 1963’den günümüze hangi gelişmelerle geliştiğini 1990 mezunu dönem arkadaşlarına anlattı. Mezunlar adına Ecz.Kemal DEMİRKOL, Ecz.Nureddin KEŞMER, Ecz.Ahmet UYGUN, Ecz.Hülya BOZYİĞİT 1990 Mezunları adına buluşmanın kendilerini çok heyecanlandırdığını, bu konuda Mezunlar Derneğine teşekkürlerini ilettiler. Meslek örgütleri İSTECZAKOOP ve TEB 1.Bölge Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Ecz. Doğa HALAÇOĞLU ve Ecz.Nail Alkan, törende bulunmalarından dolayı 1990 mezunlarını 25.yıl nedeniyle kutlama konuşması yaptılar. Geçmiş Dönem Dekanı ve Dernek Kurucusu Prof.Dr.Meral KEYER UYSAL ise , derneğin kuruluşu kadar devamının da sağlanmasından memnunluk duyduğunu, bu konuda çalışma yapan dernek yönetim kuruluna teşekkür ve 1990 mezunlarına tebriklerini iletti. 1990 Mezunlarına “Meslekte 25.yıl plaket töreni” için düzenlenen plaketleri törene katılan Prof.Dr.Meral KEYER-UYSAL, Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Bedia KAYMAKÇIOĞLU, Doç.Dr.Timuçin UĞURLU, Öğretim üyeleri Prof.Dr. Güler YALÇIN, Prof.Dr.Ümran SOYOĞUL-GÜRER, Doç.Dr.Leyla BİTİŞ, Ecz. Osman SEVEN ve Ecz.Filiz SEVEN tarafından verildikten sonra, “1986-1990 Mezunları Meslekte 25.yıl “ pastasını kestiler. Mezunlar “Eski Dostlar” şarkısını birlikte söylediler.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 13.10.2015 10:14:34 tarihinde güncellenmiştir.