Eczacılıkta Profesyonelleşme

Eczacılıkta Profesyonelleşme Etkinliği, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Kemerburgaz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi işbirliğiyle 05 Aralık 2016 tarihinde 11:00 -13:00 saatleri arasında Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. İletişim Becerileri dersi sorumlumuz Uzm. Ecz. Aylin Sancar tarafından organize edilen etkinlik, fakültemiz dekan ve dekan yardımcıları ve öğretim üyeleri, Kemerburgaz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve öğretim üyeleriyle birlikte fakültemizden ve Kemerburgaz Üniversitesi’nden yaklaşık iki yüz öğrencinin katılımıyla fakülteler arası kaynaşma etkinliği niteliği de göstermiştir. Etkinliğin açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel,fakültemizin kurumsallaşma sürecini anlatmak suretiyle yapmış, sonrasında Kemerburgaz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akgül Yeşilada ise konuşmasında iki fakülte arasındaki kaynaşmadan duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir.

Eğitimin ilk konuşmacısı olan, fakültemiz Eczacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. G. Hale Özcömert Coşkun, eczacılık işletmeciliği ve sosyal eczacılık alanlarının önemine dikkat çekmiş, etkinliklerimizi yaparken bizi büyüleyen Haydarpaşa Kampüsü’nün kısa tarihçesinden ve eczacılık mesleğinin Türkiye’deki tarihsel gelişiminden söz etmiştir.

Eğitimin son konuşmacısı olan ve eczacılığın sanayi ve üniversite gibi çeşitli alanlarında önde gelen isimlerinden olan Kemerburgaz Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Buket Aksu, “kendinizi ne kadar profesyonel hissediyorsunuz?” sorusuyla başladığı sunumunu, eczacılığının profesyonel alanları ve dokuz yıldızlı eczacı tanımları üzerinden interaktif olarak sürdürmüştür. 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 06.12.2016 15:33:54 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM