Fakültemizde kurumsallığa bir adım daha….

Fakültemizin kurumsallığı adına, Dekanlığımız tarafından “Ziyaretçi Şeref Defteri” 17 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları ile birlikte açılmıştır. Ziyaretçi Şeref Defterimiz Dekanlığımızın koridorunda Atatürk resmi ve Akreditasyon Belgemizin önünde kurulan kürsü üzerinde yer almaktadır.

17 Mayıs 2016 Salı günü 1972 mezunumuz ve geçmiş dönem milletvekili Ecz.Mehmet Domaç, Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Mehmet Akalın, TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, TEB II.Başkanı Ecz.Sinan Usta, TEB 1.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, 31.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bilal Arpacı defterimize günün anlamını yansıtan, duygu ve dileklerini dile getiren bir metin yazmışlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 21.05.2016 09:13:45 tarihinde güncellenmiştir.