Fahri Doktora unvanı alan İBB Başkanımız Dr.Kadir Topbaş Fakültemizde Karşılandı

16 Ocak 1883 Tarihinde Hamidiye Ticaret Mekteb-i Âlisi adıyla eğitim hayatına başlamış olan 1982 yılında Marmara Üniversitesi olan kurumumuzun, 133. Kuruluş Yıl Dönümünü 18.01.2016 tarihinde Haydarpaşa Yerleşkesinde yapılan törenle kutladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Kadir Topbaş , Eczacılık Fakültemiz Dekanlığında Rektörümüz  Prof.Dr.M.Emin Arat, , Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr.Arif N.Güllüoğlu, Prof.Dr.Mehmet Akalın, Prof.Dr.Recep Bozlağan, Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr.Mehmet Ersoy, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve İstanbul'un ilçe belediye başkanları, Eczacılık Fakültesi Dekanımız ve Haydarpaşa Yerleşkesi Sorumlusu Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr.Bedia Kaymakçıoğlu, Doç.Dr.Timuçin Uğurlu, Fakülte Sekreterimiz Turhan Tuna tarafından karşılandı.

133. Kuruluş yılını kutlayan Marmara Üniversitesi, geçmişte öğrencisi olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'a yerel yönetimler alanında "Fahri Doktora" unvanı verdi. Cüppe ve kep giyen Topbaş ile Dekanımız üretim odaklı olan Eczacılık Fakültemiz hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.

 

 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 20.01.2016 23:38:22 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM