Türk Eczacılık Günü Kutlamaları

Fakültemizin öğrenci kulüpleri ile birlikte düzenlediği "Türk Eczacılık Günü Kutlamaları"16 Mayıs 2017 Salı günü Ord.Reşat Kaynar Salonunda 19. dönem milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Ecz. Kazım Dinç, mezunumuz ve geçmiş dönem milletvekili Ecz.Mehmet Domaç, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Göksel Şener, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Meral Yüksel, TEB 1.Bölge Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, 31.Bölge Eczacı Odası Genel Sekreteri  mezunumuz Ecz.Demet Sakallı , mezunumuz TEKB Başkanı Ecz.Mustafa Turunç, Marmara Üniversitesi Mezun Dernekleri Federasyonu adına Burhan Sayan, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Açılış Konuşması Dekan vekilimiz Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından yapılan tören meslek örgütleri temsilcilerin konuşmaları ile devam etmiştir. Öğrencilerimiz arasında düzenlenen "Kampüste Yaşam" temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi devamında satranç ve masa tenisi turnuvalarında birinci olan öğrencilere ödülleri sunulmuştur.  Sonrasında tören öğrenci kulüp etkinliklerinin sunumu ile devam etmiştir. Törende ayrıca "Birtakım Farmakademisel Şeyler" konulu tiyatro gösterisi ve tüm öğrencilerimizin katılımı ile orta bahçe etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.05.2017 20:17:45 tarihinde güncellenmiştir.