14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü Fakültemizde Coşkuyla Kutlandı

Modern eczacılığın yapı taşlarını oluşturan ilk eczacılık sınıfının kurulduğu ve ilk mesleki eğitimin verildiği tarih olan ‘14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü’ 2 yıllık pandemi sürecinden sonra ilk defa yüz yüze Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi konferans salonunda Dekanımız Prof.Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, Mezunları Derneği başkanı Doç.Dr. Sevgi Karakuş, fakültemizin kulüpleri (Farmakademi, Girişimci Eczacılar Topluluğu (GET), Marmara Eczacılık Kulübü (MEK), MUPSA),  fakültemizin değerli hocaları ve kıymetli öğrencilerin katkıları ve katılımlarıyla 13 Mayıs Cuma 2022 tarihinde coşkuyla kutlandı.

Elif Aybüke Erdem ve Umut Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptıkları törenimizde Fakültemiz öğrencilerinden Elif DOĞRUL, Handan TAŞKIRAN, Hüseyin GÜNER, Semih ÖZMAT; kıymetli hocalarımız Prof. Dr. Mesut SANCAR ve Prof. Dr. Derya ÖZSAVCI'nın katkılarıyla keyifli bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. Etkinlik gününde yapılan çeşitli yarışmalarda birincilik alan öğrencilerimize ve 18. Hasta bilgilendirme yarışmasında fakültemize 2. lik ödülü getiren öğrencimiz Sümeyye Kavak’a ödülleri takdim edildi.

Etkinliğin sonunda Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Üsküdar Gençlik Kültür Merkezi'nde Ebru Sanatı atölyesi gerçekleştirildi. Törenimize destek veren tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz.