2019-2020 Eğitim - Öğretim Döneminde Fakültemizden Derece İle Mezun Olan Öğrencilerimize Vekil Dekanimiz Prof Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel Tarafından Plaket Takdim Edilmiştir

2019-2020 Eğitim - Öğretim döneminde fakültemizden birincilikle mezun olan Ecz. Zeynep Uğurlu,  ikincilikle mezun olan Ecz. Kevser Cüre, üçüncülükle mezun olan öğrencilerimiz Ecz. Şerife Çağlar Çelik ve Ecz. Tuğçe Dağ’a, Vekil Dekanimiz Prof Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel tarafından plaket takdim edilmiştir. Törende fakültemiz dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz ve Fakülte Kurulu üyelerimiz Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel, Doç. Dr. Özlem Bingöl Özakpınar, Dr. Öğr. Üyesi Gülbin Erdoğan’ ın da katılımıyla hijyen tedbirleri alınarak sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat edilerek toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilmiştir. Mezunlarımıza hayatlarında başarılar dileriz.

DereceİleMezunÖğr-1.jpeg (135 KB)

DereceİleMezunÖğr-2.jpeg (220 KB)