2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

Fakültemiz 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 13.08.2021 tarihinde M.Ü. Eczacılık  Fakültesi Başıbüyük yerleşkesinde gerçekleşmiştir. Törene, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet YILDIRIM, MÜ Mezunlar Ofisi Koordinatörü Bülent YILMAZ, öğretim üyelerimiz, İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Zozan PADEL, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz M. Sait YÜCEL, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Mehtap PALACI ve Ecz. Cumhur NAMOĞLU,  genç eczacı adaylarımız ve yakınları katılım sağlamıştır. 

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından fakülte dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra ELÇİOĞLU’nun açılış konuşması ile başlayan protokol konuşmaları, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet YILDIRIM’ın, MÜ Mezunlar Ofisi Koordinatörü Bülent YILMAZ’ın, İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Zozan PADEL’in, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz M. Sait YÜCEL’in konuşmaları ile devam etmiştir.

Protokol konuşmalarının ardından Fakülte öğrenci temsilcisi Didem Nurbanu YARDIMCI, Mezuniyet komite başkanı Demet SEVİNDİK ve  dönem birincisi Sena DEMİRARAN birer konuşma yapmıştır. Derece kütüğüne dönem birincisinin plaket çakmasının ardından, derece alan öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilmiştir. 2020-2021 Akademik Yılı Mezunlarına diplomaları protokol ve Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verilmiştir. Mezuniyet töreni, mezunlarımıza Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra ELÇİOĞLU tarafından Eczacılık Yemini’nin yaptırılması ve kep atma töreni ile sona ermiştir.

Ümraniye Belediye Başkanı Sayın İsmet YILDIRIM'a ve tüm sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

 

HIZLI ERİŞİM