2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar döneminde STAJ 4 alacak öğrencilerin dikkatine!

Marmara Üniversitesi Senato’sunun 5 Ocak 2021 tarihli, 2021/405-1 sayılı kararına uygun olarak 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar döneminde dönem içi stajı yapacak öğrencilerin stajlarını ikamet ettikleri yerde isteğe bağlı olarak yapmaları ya da çevrimiçi açılacak olan Staj 4 (Simülasyon Eğitimi) dersini almaları uygun bulunmuştur.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar döneminde Staj 4 dersini alabilecek tüm öğrencilerin, stajlarını Staj 4 (Simülasyon Eğitimi) dersini alarak  ya da aktif olarak serbest eczane, hastane eczanesi, ilaç üretim tesisi, tıbbi malzeme üretim tesisi, kozmetik imalathanesi ve/veya bu üretim alanlarıyla ilgili AR-GE merkezlerinde yapacağını bildiren dilekçeyi 24.02.2020 Çarşamba gününekadar
eczogrenci@marmara.edu.tr adresine e-posta ile ulaştırmaları gerekmektedir.
Aktif olarak serbest eczane, hastane eczanesi, ilaç üretim tesisi, tıbbi malzeme üretim tesisi, kozmetik imalathanesi ve/veya bu üretim alanlarıyla ilgili AR-GE merkezlerinde staj yapacak öğrencilerin dilekçelerinde staj yapacağı kurumun adı ve açık adresini belirtmeleri gerekmektedir.