2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Fakültemiz Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 04.07.2022 tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşmiştir. Törene, M.Ü. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Şehirli, M.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Derya Özsavcı, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sevgi Karakuş, , İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şeker Pınar Özcan, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Kazım Aykanat,  öğretim üyelerimiz, genç eczacı adaylarımız ve yakınları katılım sağlamıştır.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından fakülte dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu’nun açılış konuşması ile başlayan protokol konuşmaları, M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sevgi Karakuş, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Şeker Pınar Özcan, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel ve Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Başkanı Ecz. Kazım Aykanat’ın konuşmaları ile devam etmiştir.

Protokol konuşmalarının ardından Fakülte öğrenci temsilcisi Muhammed Emin Emet ve  dönem birincisi Betül Gülbeyaz Baytekin birer konuşma yapmıştır. Derece kütüğüne dönem birincisinin plaket çakmasının ardından, derece alan öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilmiştir. 2021-2022 Akademik Yılı Mezunlarına diplomaları protokol ve Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verilmiştir. Mezuniyet töreni, mezunlarımıza Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu tarafından Eczacılık Yemini’nin yaptırılması ve kep atma töreni ile sona ermiştir.

Tüm sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.