2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 03.09.2024 tarihinde Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi’nde düzenlenen törenle gerçekleşmiştir. Mezunlarımızın ve ailelerinin diploma heyecanına Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Oya Kerimoğlu, Doç. Dr. Turgut Taşkın, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Raci Yananlı ve Öğretim Üyeleri de eşlik ettiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu’nun açılış konuşmasından sonra Fakülteyi birincilikle tamamlayan Dilara Şensoy’un konuşması ile devam etmiştir. Derece kütüğüne fakülte birincisinin plaket çakmasının ardından, derece alan öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilmiştir. Mezuniyet töreni, protokol ve Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri tarafından mezunlarımıza diplomalarını vermesi ile devam etmiştir. Mezuniyet törenimiz Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu ile birlikte mezunlarımızın Eczacılık Yemininin edilmesi ve kep atma seremonisi ile sona ermiştir.