3. Sınıf Öğrencilerimize” Alan Dersleri Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı

20 Nisan ve 27 Nisan 2016 tarihlerinde 3. Sınıf öğrencilerimizin 7. yarıyıldan itibaren seçecekleri alan dersleri ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL'in 6308 sayılı yasanın alan dersi seçimindeki öneminde bahsettiği açılış konuşması ile başlayan toplantıda Dekan Yrd. Prof.Dr.Bedia KAYMAKÇIOĞLU müfredatta yer alan dersleri ile ilgili genel bir bilgilendirme yaptı. Daha sonra, müfredatımızda yer alan dört farklı alanı tanıtmak ve ders içerikleri hakkında detaylı bilgi vermek üzere Sanayi Alanı için Yrd.Doç.Dr. Gökçen YAŞAYAN, Bitkisel Ürünler Alanı için Doç.Dr. Leyla BİTİŞ, Farmasötik Bakım Alanını için Doç.Dr. Mesut SANCAR ve İlaç Araştırma Geliştirme Alanı için Prof.Dr. İlkay KÜÇÜKGÜZEL sunum yaptılar.

Doç.Dr. Leyla BİTİŞ'in sunumu için tıklayınız.

Doç.Dr. Mesut SANCAR'ın sunumu için tıklayınız.

Yrd.Doç.Dr. Gökçen YAŞAYAN'ın sunumu için tıklayınız.