3.Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Alan Bilgilendirme Toplantısı UZEM Üzerinden Çevirimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Üçüncü sınıf öğrencilerimize yönelik olarak her yıl düzenlediğimiz "Alan Bilgilendirme Toplantısı" bu yıl UZEM üzeriden çevirimiçi olarak 20 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Müfredatımızda yer alan üç farklı alanı tanıtmak ve ders içerikleri hakkında detaylı bilgi vermek üzere 9.00-17.00 saatleri arasında Sanayi ve İlaç Araştırma Geliştirme Alanı için Prof.Dr. İlkay Küçükgüzel ve Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Yaşayan, Farmasötik Bakım Alanı için Prof.Dr. Mesut Sancar ve Bitkisel Ürünler alanı için Dr.Öğr. Üyesi Ali Şen tarafından sunumlar yapıldı, öğrencilerin üç farklı alan ile ilgili merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.