Ali Uzunoğlu Proje İmam Hatip Lisesi, fakültemizi ziyaret etti

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere fakülteleri ve meslekleri tanıtmak amacıyla düzenlenen geziler kapsamında 21 Ekim 2022 tarihinde Ali Uzunoğlu Proje İmam Hatip Lisesi (Soma/Manisa) öğrencileri fakültemizi ziyaret etti. Yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubuna Fakültemiz Tanıtım Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Songül Tezcan, fakültemizi ve eczacılık mesleğini tanıtan bir sunum yaptı. Ardından, Farmakognozi Laboratuvarını ziyaret eden öğrencilere, Fakültemiz Tanıtım Koordinatörlüğü üyesi Arş Gör. Tuğçe Dikpınar, eczacılık eğitimindeki laboratuvar uygulamaları hakkında bilgi verdi.  Fakültemizi ziyaret eden Ali Uzunoğlu Proje İmam Hatip Lisesi öğrencilerine girecekleri sınavlarda başarılar diliyoruz.