Aşı Sempozyumuna "Akademik Katkı ve Bilimsel İşbirliği''

T.C Sağlık Bakanlığı TİTCK, TÜSEB ve TÜBİTAK’ın kurumsal katkıları, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı'nın bilimsel işbirliği ile 2 gün ve 9 oturumdan oluşacak " Aşı Sempozyum’u 7-8 Ekim 2021 tarihleri arasında çevrim içi ve yüz yüze seçenekli olarak Bioexpo 2021 Fuarı ile eş zamanlı İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenecek.

Aşı Sempozyumuna ev sahipliği yapacak olan Bioexpo  2021 Fuarı  6-8 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Genel ve Pandemi Dönemi Aşı Gelişim Süreçleri” üst başlıklı Aşı Sempozyumunda ilk gün işlenecek konular

• Ülkemizde Dünden Bugüne Aşılama Süreçleri ve Prosedürleri
  • SARS-CoV-2 Pandemisinde Türkiye’de Yürütülen Aşılama Programları
  • SARS-CoV-2 Pandemisine Karşı Üretilen Aşılar
  • Türkiye ve Dünyada Aşı Gelişim Süreçleri ve Regülasyonları
  •

Sempozyumun ikinci günü de İEİS-İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası, AİFD – Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği, TİSD – Türkiye İlaç Sanayi Derneği, KAD – Klinik Araştırmalar Derneğinin ve Sponsor kuruluşların sunumları- oturumları ile sona erecek.

Tüm Türkiye'deki Üniversitelerin “Eczacılık, Kimya, Biyoloji, Tıp, Moleküler Biyoloji, Genetik, ve Yazılı”  bölümlerinin katılımına açık olan Bioexpo 2021 “ Yaşam Bilimleri “ Fuarı saat 10:00-18:00 saatleri arasında pandemi koşullarında ziyaret edilebilecek.

Aşı Sempozyumuna lisans ve lisansüstü öğrencileri ve akademisyenler özel katılım koşulları ile kayıt olabileceklerdir.  Sempozyuma çevrim içi veya fiziki seçenekli olarak katılabilecektir.

sempozyum.jpeg (125 KB)