Danışmanlığını Doç. Dr. Muhammet Emin ÇAM'ın yaptığı iki proje TUSEB tarafından kabul edildi

Danışmanlığını Doç.Dr. Muhammet Emin Çam'ın, yürütücülüğünü doktora öğrencisi Saliha Aydın’ın yaptığı, proje ekibinde Doç. Dr. Şükran Özdatlı Kurtuluş, Doç. Dr. Turgut Taşkın ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ ın olduğu "Sideritis Türü Bitki Ekstre-leri Yüklü Nanopartiküllerin Üretimi, Karakterizasyonu ve Anti-Alzheimer Etkilerinin In Vitro ve In Vivo Olarak Belirlenmesi" ve danışmanlığını Doç.Dr. Muhammet Emin Çam'ın, yürütücülüğünü doktora öğrencisi Ece Güler'in yaptığı ve proje ekibinde Prof. Dr. Mehmet Eroğlu, Doç. Dr. Onur Alptürk, Doç. Dr. Esra Tatar, ve Dr. Murat Ünal’ın yer aldığı "Hedeflendirilmiş İlaç Yüklü Nanopartikül Gömülü Fiberlerin Deneysel Alzheimer Hastalığının Tedavi-sinde Kullanımı" başlıklı proje TÜSEB tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur. Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.