Danışmanlığını Doç. Dr. Turgut Taşkın'ın yaptığı TÜBİTAK 2209-A projesi desteklenmeye değer bulunmuştur

Doç. Dr. Turgut TAŞKIN’ın danışmanlığını yaptığı 3. sınıf öğrencilerimizden Şevval ARSLAN ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinden Vildan PETEK’in araştırmacı; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 3. sınıf öğrencilerinden Zeynep Sena MUŞ’un yürütücü olduğu “Ononis viscosa Bitkisinin Antioksidan, Sitotoksik, Enzim İnhibisyonu ve Kalsiyum Oksalat Anti-Kristalizasyon Etkilerinin İncelenmesi ve ICP-MS ile Ağır Metal Analizleri” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencileri ve danışman hocamızı tebrik eder, başarılar dileriz.

Şevval Arslan 2209 tubitak.jpg (47 KB)