Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel "TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sergisi"ne Katıldı

M.Ü.İlahiyat Fakültesinin ev sahipliğini yaptığı TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Sergisi 25 Mart 2019 tarihinde İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi Fuaye alanında Fakülte  Dekanımız  Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel'in katılımıyla açıldı. Fakülte  Dekanımız  Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye'nin çeşitli zenginliklere sahip bir ülke olduğunu ve bu imkanların bilim ile değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca yarışmaya katılan öğrencilere patent, yayıncılık, girişimcilik gibi alanlara da yönelmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.