Dekanımız Prof.Dr. Hatice Kübra Elçioğlu “27. TÜSAP Vizyon Toplantısı”na Katıldı

Sağlık sektörünün mevcut durumundan yola çıkarak vizyon tartışmaları yapma ve sektörün geleceği hakkında fikirler üretme amacı ile 3 Haziran 2022’de Üniversitemiz Mehmet Genç Külliyesi’nde düzenlenen toplantıya başta TÜSAP Yürütme Kurulu Başkanı ve T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Başkan Vekili ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Osman Coşkun, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurul Üyesi Dr. Ümmü Gülşen Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurul Üyesi Ecz. Ahmet Selim Köroğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, TİTCK Başkan Yardımcısı Dr. Asım Hocaoğlu, TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan ile Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çelen olmak üzere çok sayıda üniversiteden akademisyen ve önde gelen sektör temsilcileri katıldı. Toplantıda fakültemizi temsilen Dekanımız Prof.Dr. Hatice Kübra Elçioğlu ve Prof.Dr. Kadir Turan yer almıştır.