Dördüncü sınıf öğrencimiz Emirhan Karadeniz’in IPSF tarafından düzenlenen INNOV8: Pharmacy Innovation Competition proje yarışmasındaki uluslararası başarısı

Fakültemizin dördüncü sınıf öğrencilerinden Emirhan KARADENİZ, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden Ömrüm ERGÜVEN ve Beşir Sefa MUMAY, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden Ali MİRZAEİ, dünya çapında 92 ülkede 500.000 Eczacılık Fakültesi öğrencisini ve mezununu temsil eden International Pharmaceutical Students Federation (Uluslararası Eczacılık Öğrencileri Federasyonu) tarafından düzenlenen INNOV8: Pharmacy Innovation Competition adlı proje yarışmasında, 1 Eylül 2020 tarihinde açıklanan 6 finalist takımdan biri olma başarısı göstererek ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Innovative Simplified Prospectus Contributing to Rational Drug Use with Augmented Reality and Artificial Intelligence Applications (Arttırılmış Gerçeklik ve Yapay Zeka Uygulamalarıyla Akılcı İlaç Kullanımına Katkıda Bulunan Sadeleştirilmiş İnovatif Prospektüs) adlı proje ile yarışmaya katılan PharmaIno Science takımı, toplam 70 farklı ülkeden ve 200 proje arasından seçilen ilk 6 proje arasında yer alarak finale kalan tek Türk takımı olmayı başarmıştır. 6 Eylül 2020 Pazar günü ülkemizi temsil etmek üzere online olarak proje sunumu gerçekleştirecek öğrencimiz ve ekibine başarılar dileriz.

Emirhan-INNOV8.jpg (253 KB) Emirhan1-INNOV8.jpg (194 KB)

Emirhan2-INNOV8.jpg (140 KB)