Editörlüğünü Fakültemiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Şule Rabuş'un yaptığı “C19 - Diken Üstünde Eczacılık” kitabı Türk Eczacıları Birliği meslek örgütümüz tarafından yayınlanmıştır

Editörlüğünü Fakültemiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Şule Rabuş'un yaptığı ve yine anabilim dalı öğretim üyeleriden Prof.Dr. Mesut Sancar ve Dr.Öğr.Üyesi Songül Tezcan'ın yazar olarak yer aldığı “C19-Diken Üstünde Eczacılık” kitabı Türk Eczacıları Birliği meslek örgütümüz tarafından yayınlanmış olup, aşağıdaki adresten indirilebilir.

https://dergi.tebeczane.net/public_html/kitaplar/c19_dikenustundeeczacilik/html5/index.html?&locale=TRK

Eser okuyuculara COVID-19 ile ilgili geniş bir yelpazede güncel akademik bilginin yanı sıra günlük uygulamalarda yardımcı olacak pratik bilgiler de sunmaktadır. İyi okumalar dileriz.

HIZLI ERİŞİM