Eski müfredata tabi olan Eczacılık Uygulamaları-2 dersi alacak öğrencilerimizin dikkatine!

Eczacılık Uygulamaları-2 dersi; 5.sınıflara ait ders programında Çarşamba ve Perşembe günlerinde görünmektedir ve sadece eski müfredata tabi öğrencilerimiz için açılmaktadır. Bu nedenle, Eczacılık Uygulamaları-2 dersine kayıtlanan öğrenciler Çarşamba ve Perşembe günü eczane, hastane eczanesi veya ilaç firmasında staja gitmekle yükümlüdürler. Staja gidecek öğrencilerimizin sigortası fakülte tarafından karşılanacaktır. Eczacılık Uygulamaları-2 dersi kapsamında staj yapacak öğrencilerimizin; web sayfamızda staj-4 alacak öğrencileri için ilan edilen staj formlarını yine web sayfamızdaki duyuruda belirtilen şekilde doldurarak  staj4marmaraecza@gmail.com adresine e-posta yoluyla teslim etmesi gerekmektedir.  Eczacılık Uygulamaları-2 dersi kapsamında aktif olarak staj yapacak öğrencilerin kullanacakları formlar Klinik Eczacılık Anabilim Dalı tarafından daha sonra kendilerine iletilecektir. Eczacılık Uygulamaları-2 dersi alan öğrencilerimiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı ile klinikeczacilik@gmail.com e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirler.