Fakültemiz 2019-2020 Eğim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurul toplantısı 6 Temmuz 2020 tarihinde Konferans salonunda gerekli hijyen tedbirleri alınarak, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uyularak  Fakülte yönetimi, Fakülte öğretim üye ve elemanlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Dekanımız Prof.Dr.Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı faaliyetleri sunularak genel bir değerlendirme yapıldı. Kurulda “Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Performans Ölçme ve Değerlendirme Usul ve Esasları”na göre Tübitak ve TÜSEB projeleri kazanan, patentleri  tescil olan, kongrede poster ödülü alan akademik personelimize başarı belgeleri takdim edildi. Ayrıca Akademik yükseltilme ile yeni kadrosuna atanan akademik personelimize başarı belgesi, şef kadrosuna atanan idari personelimize plaket takdim edildi. Bölümlerden gelen yazıların, öğretim üye ve elemanlarının dilek ve isteklerinin görüşülmesi sonrasında Akademik Kurul sona erdi.