Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına ait akademik değerlendirmeyi içeren bir sunum gerçekleştirdi. Hocamız, ayrıca Eczacılık Fakültesinin Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu (ECZAK) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda ikinci kez ‘Tam Akreditasyon’ almasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Daha sonra Eczacılık Teknolojisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Timuçin Uğurlu, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Sancar ve Temel Eczacılık Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Derya Özsavcı bölümlerindeki anabilim dallarına ait görüş, öneri ve isteklerini bildirdiler.

Toplantının sonunda doktor öğretim üyesi kadrosuna atanan Dr. Öğr. Üyesi Turgut Şekerler ve Doçent kadrosuna atanan Doç. Dr. Turgut Taşkın’a, Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.