Fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 08.09.2023 tarihinde Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi’nde gerçekleşmiştir. Törene, Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Derya Özsavcı ve Prof. Dr. Oya Kerimoğlu, öğretim üyelerimiz, genç eczacı adaylarımız ve yakınları katılım sağlamıştır.
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından fakülte dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu’nun açılış konuşmasının ardından Fakülte öğrenci temsilcisi Göktuğ Görpüz ve dönem birincisi Fatma Kurt birer konuşma yapmıştır. Derece kütüğüne dönem birincisinin plaket çakmasının ardından, derece alan öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilmiştir. 2022-2023 Akademik Yılı Mezunlarına diplomaları protokol ve Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verilmiştir. Mezuniyet töreni, mezunlarımıza Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu tarafından Eczacılık Yemini’nin yaptırılması ve kep atma töreni ile sona ermiştir.
Tüm sponsorlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.