Fakültemiz "21. Önlük Giydirme Töreni"

Fakültemizin “21. Önlük Giydirme Töreni” 15 Kasım 2023 tarihinde Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi konferans salonunda Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Derya Özsavcı ve Prof Dr. Oya Kerimoğlu, Sayın Öğretim Üyelerimiz ile değerli idari personelimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan tören, 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde fakültemize yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize önlüklerinin takdimi ile devam etmiştir. Tören sonunda ise resim çekimi ve kokteyl etkinliği ile sona ermiştir. Törenimize katılan Sayın Öğretim üyelerimize, tören organizasyonunda görevli öğrencilerimize ve 1. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.