Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Beyzanur Uludoğan’ın yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın danışmanlığında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Beyzanur ULUDOĞAN’ın yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM’ın danışmanlığında yürütülen “Elektro-eğirme ve Basınçlı Dönme Tekniklerinin Karşılaştırılması: Beta-glukan Yüklü Sodyum Aljinat/Polivinil Alkol Fiberlerin Üretimi, Karakterizasyonu ve Fibroblast Proliferasyonu Üzerine Etkilerinin İncelenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Beyzanur Uludoğan-M. Emin Çam.jpg (76 KB)