Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Enfal Eser’in yürütücü ve araştırmacı olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın danışmanlığında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Enfal ESER’in yürütücü ve araştırmacı olarak yer aldığı ve danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM’ın yaptığı mezuniyet projesi kapsamında yürütülen “İnsülin yüklü kitosan bazlı modifiye edilmiş nanopartiküllerin üretilmesi ve farmakokinetik özelliklerinin incelenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Enfal Eser-M. Emin Çam.jpg (69 KB)