Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden İlke Kabaoğlu’nun yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın danışmanlığında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden İlke KABAOĞLU’nun yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM'ın danışmanlığında yürütülen “Empagliflozin Yüklü Polimetil metakrilat / Polilaktik asit / Polikaprolakton Fiberlerin Elektro-eğirme Yöntemi ile Üretimi, Karakterizasyonu, İn Vitro ve İn Vivo Değerlendirilmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

İkinci defa projesi TÜBİTAK tarafından desteklenen öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

İlke Kabaoğlu-M. Emin Çam.jpg (73 KB)