Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Özgenur TORUN’un yürütücü ve İlkay Memiç’in araştırmacı olarak yer aldığı ve danışmanlığını ise Doç. Dr. Betül Okuyan’ın yaptığı mezuniyet projesi kapsamında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Özgenur TORUN’un yürütücü ve İlkay Memiç’in araştırmacı olarak yer aldığı ve danışmanlığını ise Doç. Dr. Betül Okuyan’ın yaptığı mezuniyet projesi kapsamında yürütülen “Bireylerin Akılcı İlaç Kullanım Tutumunu Belirlemek ve İlaç Okuryazarlığını Değerlendirmek Üzere Ölçek Geliştirme Çalışması” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencilerimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Özge Nur Torun-Tubitak 2209.jpg (198 KB)