Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Sevdenur Erzengin’in yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın danışmanlığından yürütülen proje,, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Sevdenur ERZENGİN’in yürütücü olarak yer aldığı ve danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM’ın yaptığı mezuniyet projesi kapsamında yürütülen “3D Yazıcı Teknolojisi ile İnsülin Yüklü Sublingual Doku İskelelerinin Üretimi, Karakterizasyonu ve Farmakokinetik Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Sevdenur Erzengin-M.Emin Çam.jpg (66 KB)