Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Sümeyye Kavak’ın yürütücü ve danışmanlığını ise Doç. Dr. Betül Okuyan’ın yaptığı mezuniyet projesi kapsamında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Sümeyye Kavak’ın yürütücü ve danışmanlığını ise Doç. Dr. Betül Okuyan’ın yaptığı mezuniyet projesi kapsamında yürütülen “Üniversite Öğrencilerine Yönelik Sağlık İnanış Modeline Dayalı İnsan Papilloma Virüs Enfeksiyonu ve Aşılanması ile İlgili Eğitimin Etkisinin İncelenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencilerimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Sümeyye Kavak-2209.jpg (64 KB)