Fakültemiz dördüncü sınıf öğrencilerinden Ayşen Kopuz’un yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın danışmanlığında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz dördüncü sınıf öğrencilerinden Ayşen KOPUZ’un yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM’ın danışmanlığında yürütülen “Memantin/Donepezil/Metformin Yüklü PVA/PEO Kompozit Fiberlerin Basınçlı Dönme Yöntemi ile Üretimi, Karakterizasyonu ve Anti-Alzheimer Etkisinin İn Vitro Değerlendirilmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Ayşen Kopuz- M.Emin Çam.jpg (52 KB)