Fakültemiz dördüncü sınıf öğrencilerinden Hümeyra Betül Yekeler’in yürütücü olarak yer aldığı ve danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın yaptığı proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz dördüncü sınıf öğrencilerinden Hümeyra Betül YEKELER’in yürütücü olarak yer aldığı ve danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM’ın yaptığı “Empagliflozin Yüklü Polilaktik asit/Polikaprolakton Fiberlerin Elektro-eğirme ve Basınçlı Dönme Yöntemi ile Üretimi ve Antidiyabetik Aktivitesinin İn Vitro Olarak Karşılaştırılması” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Hümeyra Betül Yekeler-M. Emin Çam.jpg (61 KB)