Fakültemiz dördüncü sınıf öğrencilerinden İrem Nur Onay’ın yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin Çam’ın danışmanlığında yürütülen proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur

Fakültemiz dördüncü sınıf öğrencilerinden İrem Nur ONAY’ın yürütücü olarak yer aldığı ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Emin ÇAM’ın danışmanlığında yürütülen “Basınçlı Dönme Yöntemi ile Donepezil/B12 Vitamini Yüklü Polikaprolakton/Polivinil pirolidon Fiberlerinin Üretimi, Karakterizasyonu ve Anti-Alzheimer Etkinliğinin İn Vitro Olarak İncelenmesi” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

İrem Nur Onay-M. Emin Çam.jpg (56 KB)