Fakültemiz geleneksel "Hasta Bilgilendirme Yarışması" 18 Aralık 2023 tarihinde yapıldı.

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından gerçekleştirilecek olan 20. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması'nın Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi seçmeleri, fakültemiz öğrenci kulüplerinden FarmAkademi tarafından 18 Aralık 2023 tarihinde saat 13.00’de fakültemiz Klinik Eczacılık Anabilim Dalı'nda yapıldı. 5 adayın yarıştığı seçmelerde, Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, kulüp danışmanı hocamız Prof. Dr. Mesut Sancar, Kalite Koordinatörümüz Dr. Ecz.Aylin Sancar ve gönüllü hocalarımızdan oluşan jüri üyeleri tarafından yapılan puanlamalar sonucunda fakültemizi temsil edecek olan öğrenci belirlendi. 4.sınıf öğrencilerinden Birkan Çerik, 20. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması’nda okulumuzu temsil etmeye hak kazandı. Öğrencimizi tebrik eder, Ankara'daki yarışmada başarılar dileriz.