Fakültemizde Akademik İşbirliği Seminerleri-3

Fakültemizde akademik işbirliğinin geliştirilmesi ve  ortak projeler üretilmesi amacıyla  19.01.2022 tarihinde seminer düzenlenmiştir. Seminer, Dekan Yardımcısı ve  Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Muhammet Emin ÇAM ile Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. İlkay KÜÇÜKGÜZEL'in sunumları ile gerçekleşmiştir. Seminerde öğretim üyelerimizin yapmış oldukları projeler ve çalışma alanları ile ilgili fakültemizdeki tüm anabilim dallarıyla bilgi alışverişinde bulunulmuş, gelecek süreçlerdeki ortak projelerle ilgili nasıl bir yol izlenmesi konusunda görüşülmüştür. Seminerlerimiz fakültemizdeki tüm anabilim dallarının yapacakları sunumlar ile devam edecektir. Değerli öğretim üyelerimize katkıları için teşekkür ederiz.