Fakültemizde Akademik İşbirliği Seminerleri-4

Eczacılık Fakültemizde akademik işbirliğinin geliştirilmesi ve  ortak projeler üretilmesi amacıyla  tüm öğretim üyelerinin katılımıyla seminerler düzenlenmektedir. Her anabilim dalının çalışma alanlarıyla ilgili detaylı bilgi verdiği ve son iki yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları yayın ve projeleri anlattıkları seminer dizisinin ilki 22.12.2021 tarihinde Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. İlk seminer, Eczacılık Fakültemiz Eczacılık Temel Bilimler Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri'nin sunumları ile gerçekleşmiştir. Seminerde öğretim üyelerimizin yapmış oldukları projeler ve çalışma alanları ile ilgili fakültemizdeki tüm anabilim dallarıyla bilgi alışverişinde bulunulmuş, gelecek süreçlerdeki ortak projelerle ilgili nasıl bir yol izlenmesi konusunda görüşülmüştür.

12.01.2022 tarihinde gerçekleşen seminer programında Analitik Kimya ve Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı, 19.01.2022 tarihinde Farmakoloji ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalları, 16.02.2022 tarihinde ise Biyokimya ve Klinik Eczacılık Anabilim Dalları çalışma alanları, projeleri ve yayınları hakkında bilgilendirmede bulunmuştur. Ayrıca 16.02.2022 tarihinde gerçekleşen seminere MİTTO'da katılım sağlamıştır. MİTTO Eczacılık Fakültesi mevcut durumu, dış kaynaklı fon destekleri ve MİTTO destekleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirmiştir. Seminerler Eczacılık Fakültemizdeki tüm anabilim dallarının yapacakları sunumlar ile devam edecektir. Değerli öğretim üyelerimize katkıları için teşekkür ederiz.