Fakültemizde "Hizmet İçi Eğitim Programı-2 (Öğrenme-öğretme ortamları)" eğitimi düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve birincisi 23 Aralık 2022 tarihinde tamamlanan “Zaman Yönetimi, Etkili İletişim, Dinleme, Empati, Çatışma Çözme, Psikolojik İlk Yardım, Travma Sürecinde İletişim ve İstenmeyen Durumlara Karşı Davranışların Tayini” konularını içeren Hizmet İçi Eğitim Programının (Ölçme ve Değerlendirme) ikincisi olan “Hizmet İçi Eğitim Programı-2 (Öğrenme-öğretme ortamları)” Mentor Eğitimi 01 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00 da fakültemiz Mustafa Nevzat Konferans Salonunda Dr.Öğr.Üyesi Ayfer BECEREN, Dr.Öğr.Üyesi Sevinç ŞAHBAZ ve Dr.Öğr.Üyesi Songül TEZCAN tarafından akademik personelimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.