Fakültemizin bilimsel dergisi Journal of Research in Pharmacy’nin düzenlediği 8. uluslararası sempozyum

Fakültemizin bilimsel dergisi Journal of Research in Pharmacy’nin düzenlediği uluslararası sempozyum serilerinden sekizincisi olan Current Research Topics in Pharmacy: An Overview of Novelties in Cancer Treatment sempozyumu 15 Şubat 2024 tarihinde çevirimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Kıymetli konuşmacılarımız; Prof.Dr. Ahmed Ammad Farooqi’ye- Islamabad Institute of Biomedical and Genetic Engineering (IBGE), Doç.Dr. Berna Özdemir’e- University of Bern, Dr.Burcu Üner’e- University of Health Science and Pharmacy in St. Louis, Dr.Dhanashree Sanap’a- Mumbai University, Uzm.Ecz.Elif Aras Atik’e-Hacettepe Üniversitesi, Doç.Dr.Fahima Dilnawaz’a- Centurion University of Technology and Management, Dr.Monica Dwivedi’ye- Birla Institute of Technology, Doç.Dr.Patricia Rijo’ya- Lusofona University, Dr.Sneha Agrawal’a- Bharati Vidyapeeth's College of Pharmacy, tüm katılımcılara ve JRP editörler kuruluna içtenlikle teşekkür ederiz.

Ekran görüntüsü 2024-03-20 085625.png (340 KB)

WhatsApp Image 2024-03-19 at 14.51.25.jpeg (133 KB) WhatsApp Image 2024-03-19 at 14.51.36.jpeg (87 KB)