FARMAKADEMİ- Duygusal Dengeye Adım: Terapi

Bu etkinlik boyunca, Uzman Psikolog Nisan Akar tarafından gerçekleştirilecek olan sunumlarla birlikte, katılımcılar terapi konularında öğrencilere detaylı bilgiler edinecekler.Uzman Psikolog Nisan Akar, katılımcılara terapi kavramını açıklayacak ve terapinin genel işleyişini anlatacaktır. Sunumun başlıkları arasında, "Terapi Nedir?", "Terapi Süreci Nasıl Gerçekleşir?", ve "Terapinin İşlevi Nedir?" gibi temel konular yer alacaktır. Bu başlıklar altında, katılımcılar terapi sürecinin nasıl işlediğini daha iyi anlayacak ve bu alandaki temel kavramları öğrenecekler.Etkinlik boyunca, gençlerin gelecekle ilgili yaşadıkları kaygıları ele alınacak ve bu kaygılarla baş etme stratejileri konusunda bilgi verilecektir. Gençlerin geleceğe dair endişelerini anlamak ve bu konuda sağlıklı başa çıkma yollarını keşfetmelerine rehberlik etmek amacıyla, deneyimlerini paylaşacak ve interaktif bir ortam sağlanılacaktır.

Marmara Üniversitesi Farmasötik Akademi Kulübü (FARMAKADEMİ)

Uzman Psikolog Nisan Akar

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi