FarmAkademi Kulübü Tarafından Çevirimiçi "Kariyer Planlama" Etkinliği Düzenledi

Fakültemiz öğrenci kulübü FarmAkademi tarafından 7 Haziran 2020 Pazar günü, FarmAkademi başkanı Ezher İşyapar moderatörlüğünde, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Ezcacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Kıran ile FarmAkademi Kulübü instagram sayfasından bilgilendirici ve kariyer planlamada yol gösterici bir canlı yayın gerçekleştirildi. Dr. Öğr. Üyesi Bülent Kıran kariyer yolculuğu sırasında öğrencilerimizi öne geçirecek kritik adımlar; uygun alana yönelmek için üniversite süreci boyunca yapılması gerekenler; endüstri, hastane, serbest eczane veya akademide görev yapan kişilerin sahip olması gereken yetkinlikler gibi konularda 40 yıllık tecrübesini öğrencilerimiz ile paylaştı.